Hydrożelowe płatki pod oczy ze śluzem...

Hydrożelowe płatki pod oczy ze śluzem ślimaka, kwasem glikolowym i witaminą E - 8 szt.

Ostatnie sztuki w magazynie
9,99 zł
Brutto

Wysyłka w ciągu 1 dnia roboczego.

Hydrożelowe płatki pod oczy ze śluzem ślimaka, kwasem glikolowym i witaminą E - 8 szt.

 

Hydrożelowe płatki pod oczy ze śluzem ślimaka, kwasem glikolowym i witaminą E - 8 szt.

Innowacyjna hydrożelowa formuła Płatków pod oczy wykonana w technologii DermoScience Cryo Effect.

Specjalna, nowoczesna formuła hydrożelu zawiera wyciąg ze śluzu ślimaka, kwas glikolowy i witaminę E.

Ta doskonale skomponowana kompozycja zapewnia delikatne złuszczenie "starszego" naskórka, głębokie nawilżenie, wygładzenie skóry pod oczami.

Specjalna struktura z mikroperforacją umożliwia oddychanie skóry podczas aplikacji.

 Sposób użycia:

1. Dokładnie oczyść i osusz skórę wokół oczu.

2. Aby uzyskać lepszy efekt, przed aplikacją włóż produkt do lodówki na 10/15 minut.

3. Wyjmij płatki z opakowania i odklej część ochronną uważając, aby nie dotknąć żelu.

4. Nałóż płatki pod oczy, lekko dociskając, aby idealnie przylegały do skóry.

5. Pozostaw na 15/25 minut, a następnie delikatnie zdejmij.

6. W przypadku jakichkolwiek pozostałości należy żel wmasować opuszkami palców w skórę aż do całkowitego wchłonięcia.

OSTRZEŻENIA: Nie należy używać produktu poniżej 12 roku życia. Unikaj stosowania na podrażnioną lub wrażliwą skórę. W przypadku alergii na jakikolwiek ze składników nie należy produktu stosować. W przypadku kontaktu z oczami dokładnie spłukać. Produkt należy przechowywać w oryginalnym opakowaniu. Po otwarciu opakowania płatki należy zastosować natychmiast. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła ( poniżej 40°C).

 

Ilość aplikacji
10 aplikacji
2 Przedmioty/ów
Brak opini
Produkt dodany do listy życzeń

Korzystamy z plików cookies i podobnych technologii w celach reklamowych, analizy ruchu oraz zapewnienia pełnej funkcjonalności Sklepu. Korzystając ze Sklepu zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, wyrażasz zgodę na używanie plików cookies i podobnych technologii. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies.